Over ons

Ard van Harten is na zijn schildersopleiding aan het Sint Lucas in Boxtel gaan werken bij een schildersbedrijf in Eindhoven. Hier heeft hij, als schilder, in ca 6 jaar tijd ruime ervaring opgedaan in alle facetten van het schildersvak. Na zijn praktijkjaren als schilder is hij via de functie van assistent- en uitvoerder doorgegroeid naar projectleider. Na bijna 11 jaar was het tijd om een eigen Schildersbedrijf in de regio Eindhoven te beginnen.

 

Wat klanten van ons zeggen; 

VB-logo-diap
 
"Wij werken al jarenlang naar volle tevredenheid samen met Ard van Harten en zijn team. Van turn-key interieurprojecten tot renovatie-transformatie van commercieel vastgoed, wij zijn blij met Ard van Harten om zijn kwaliteit, flexibiliteit en inzet.'
 
Pascal van Bree/VB vastgoedinrichter
 
 
suusje logo

"Ik heb zowel zakelijk als privĂ© schilderwerk laten uitvoeren door Ard. Meer dan tevreden ben ik over zijn schilderkwaliteiten. Zeer vakkundig en Ard werkt zeer netjes. Hij denkt en kijkt mee naar de mogelijkheden, je eigen smaak en het eindresultaat. Bij het gehele proces (zowel zakelijk en privĂ©) heeft hij zijn beloftes waargemaakt. Een heel mooi schilderwerk als eindresultaat. Echt een aanrader."

Susanne Akkermans/KDV Suusje

www.kdvSuusje.nl