Welkom bij SCHILDERSBEDRIJF VAN HARTEN

Wij zijn een jong, dynamisch, schildersbedrijf, gevestigd in Best, waar u terecht kunt voor al uw schilder- en glaswerk aan uw woning of bedrijfspand. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van onderhoudsschilderwerk en zijn voor meerdere partijen dan ook de vaste onderhouds-partner. Ook vastgoedinrichters en VvE's werken graag met ons samen vanwege onze flexibiliteit en profesionaliteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO is voor ons geen mooi begrip om mee te pronken, maar een manier van werken. Wij staan open voor initiatieven of projecten die gericht zijn op het verbeteren of helpen van de maatschappij (of individu) Wij dragen verschillende organisaties en instellingen die daarvoor gaan dan ook een warm hart toe.

privacy is ons uitgangspunt

Wij begrijpen dat een schilder inbreuk maakt op uw privacy en plannen onze werkzaamheden daarom in overleg met u op een voor u gunstig moment. In een zo kort mogelijk tijdsbestek met zo min mogelijk overlast klaren wij de klus.

 

 

Uw onderhoud is onze zaak

Het onderhoud van uw woning houdt niet op bij een enkelvoudige schilderbeurt. Na oplevering voorzien wij u van een onderhouds-schema voor meerdere jaren waarop precies aangegeven staat welke onderhoudsbeurt wanneer noodzakelijk is. U hoeft dit niet zelf in de gaten te houden; als u wilt doen wij dit voor u en nemen t.z.t. contact met u op. Door op tijd onderhoud uit te (laten) voeren bespaart u geld en staat uw huis of bedrijfspand er altijd netjes bij.

Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvend advies en offerte.

U kunt ons bereiken via info@schildersbedrijfvanharten.nl of via de contactpagina.

Offerte